Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize)

2 posters

Goto down

Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize) Empty Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize)

Příspěvek pro Anonymní Wed Jun 23, 2010 8:06 pm

Suiren "Yoruichi" Suzume
Divize: 3
Hodnost: Kapitán
Pohlaví: žena
Druh: shinigami

Vzhled:
Červené oči, které jsou vždy přizavřené. Abych je zcela otevřela, muselo by se stát opravdu něco zvláštního. Černé dlouhé vlasy. Někdy si zapalím dýmku.
Spoiler:

Fobie/Strach: Ze svého staršího bratra – bývalý shinigami, odešel (zradil) SS

Osobnost: Inteligentní, vtipná a usměvavá. Ovšem nejsem tak milá, jak se na první pohled může zdát. Mám tendenci vyhnout se bitev. Ale pokud už dojde na bitvu specializuji se na boj z blízka. Používám flash kroky, které jsem vytrénovala na velmi obrovskou rychlost. Po letech dlouhého tréninku, který stále pokračuje, jsem zvládla základy Shunka. Též jsem dobře zběhlá v ovládání Kido. Můžu se chlubit velkým množstvím duchovní energie.

Cíl: Chci se co nejvíce podoba Yoruichi Shihoin a dokonce být i lepší než ona.

Historie: Pocházím z velmi vznešené rodiny. Tak jako mí předci i já měla dosáhnout kapitánské úrovně. Už od malička mě trénovali soukromí učitelé, ale i rodiče. Akademii Shinigami jsem vystudovala za pouhý 3 roky. Rodiče na mě byli velmi hrdí. Otec (bývalí kapitán) mě doporučil na místo kapitána 3. divize.

Schopnosti:
Práce s zanpakuto není vůbec na špatné úrovni (9).O léčící kido se nezajímám (0).A poutací i obranné kido je na to stejně jako léčící (0). Útočná kido jsou krásně na nule (0). Shunpo je asi po staletém tréninku opravdu rychlé (16).

Zanpakutō:
Jméno: Seishin ongaku (hudba duše)
Vyvolávací příkaz: Oto (zazni)

Svou zanpakutō nosím na krku ve formě přívěšku.

Shikai: zanpakto založené na zvuku
Asi takto nějak vypadá můj shikai, ale v mnohem lepším stavu – bílý a nepoškrábaný + mi víc kryje pěst. Prostě tak nějak spojte dva obrázky.
Brnění s otvory pro zvuk mám na každé ruce. Na nohách mám obyčejné brnění.
Shikai díky zvuku, který má zanpakuto vydává, dokážu dokonale splést a ovládat všech pět lidských smyslů. Nepřítel se ocitá v jakési iluzi nebo totální hypnóze.

Spoiler:

Dobrou noc: Tento útok nechá všechny v oblasti spadnout do hlubokého spánku. Nevýhodou je, že chvilku trvá než začne útok fungovat.

Prázdnota: Sražením mých pěstí do sebe, začne z brnění vycházet určitý zvuk, který protivníka dokonale zmate. Vlastně se protivník dostane do jakési iluze, ze které nemůže. Neví co je nahoře a co je dole, slabší duše z toho můžou i zešílet.

Bankai: Seishin no dansu (tanec duše)

Prázdná temnota: Tato technika je silnější verze Prázdnoty. Tento útok je jedno z nejsilnějších. Oběť je uvězněna do iluzorního světa, který je kompletně kontrolován mnou. Ačkoli ve skutečnosti uběhne několik vteřin v iluzorním světě to mohou být dny. Můžu oběť mučit či nutit prožívat traumatizující vzpomínky znova a znova. Po ukončení útoku oběť nebude po nějaký čas schopna boje, pokud neutrpí mentální kolaps.

Peklo začíná: Jak protivník zaslechne zvláštní melodii, začnou se mu v mozku přemítat obrazy jeho vlastní smrti. To má za následek paralyzování těla a znemožnění pohybu. Když si protivník fyzicky ublíží, paralýza skončí.

Diamantová clona: Vytvoří iluzi ohně, který spadne z nebe všude kolem začne hořet.

Duch zanpakto:

Spoiler:

Naposledy upravil Yoruichi dne Tue Jun 29, 2010 2:53 pm, celkově upraveno 2 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize) Empty Re: Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize)

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 28, 2010 3:55 pm

Prosím vyber si, jestli chceš zvuk způsobující iluze nebo zvuk, který mechanicky ničí. Já vím, že zvuk je zvuk, ale ráda bych, aby to mělo jen jeden princip :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize) Empty Re: Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize)

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Mon Jun 28, 2010 6:45 pm

Jo jo.. Dosu Kinuta = z Naruta Very Happy..ale moc pěkně zpracovaný ;)
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jun 28, 2010 7:13 pm

Zanpakuto opravena, ale moc velké naděje si nedávám Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 28, 2010 7:29 pm

Jo, dobré! Akorát prázdnota a prázdná temnota jsou hodně silné, chtělo by to vymyslet nějakou nevýhodu nebo zredukovat ostatní útoky, třeba jen na dva u shikaie... (s tím, že bankai zůstane, jak je)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jun 29, 2010 2:55 pm

Zredukováno na dva útoky u shikaie Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jun 30, 2010 1:28 am

Děkuji a schváleno :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: