Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize)
2 posters
Strana 1 z 1
Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize)
Suiren "Yoruichi" Suzume
Divize: 3Hodnost: Kapitán
Pohlaví: žena
Druh: shinigami
Vzhled:
Červené oči, které jsou vždy přizavřené. Abych je zcela otevřela, muselo by se stát opravdu něco zvláštního. Černé dlouhé vlasy. Někdy si zapalím dýmku.
- Spoiler:
Fobie/Strach: Ze svého staršího bratra – bývalý shinigami, odešel (zradil) SS
Osobnost: Inteligentní, vtipná a usměvavá. Ovšem nejsem tak milá, jak se na první pohled může zdát. Mám tendenci vyhnout se bitev. Ale pokud už dojde na bitvu specializuji se na boj z blízka. Používám flash kroky, které jsem vytrénovala na velmi obrovskou rychlost. Po letech dlouhého tréninku, který stále pokračuje, jsem zvládla základy Shunka. Též jsem dobře zběhlá v ovládání Kido. Můžu se chlubit velkým množstvím duchovní energie.
Cíl: Chci se co nejvíce podoba Yoruichi Shihoin a dokonce být i lepší než ona.
Historie: Pocházím z velmi vznešené rodiny. Tak jako mí předci i já měla dosáhnout kapitánské úrovně. Už od malička mě trénovali soukromí učitelé, ale i rodiče. Akademii Shinigami jsem vystudovala za pouhý 3 roky. Rodiče na mě byli velmi hrdí. Otec (bývalí kapitán) mě doporučil na místo kapitána 3. divize.
Schopnosti:
Práce s zanpakuto není vůbec na špatné úrovni (9).O léčící kido se nezajímám (0).A poutací i obranné kido je na to stejně jako léčící (0). Útočná kido jsou krásně na nule (0). Shunpo je asi po staletém tréninku opravdu rychlé (16).
Zanpakutō:
Jméno: Seishin ongaku (hudba duše)
Vyvolávací příkaz: Oto (zazni)
Svou zanpakutō nosím na krku ve formě přívěšku.
Shikai: zanpakto založené na zvuku
Asi takto nějak vypadá můj shikai, ale v mnohem lepším stavu – bílý a nepoškrábaný + mi víc kryje pěst. Prostě tak nějak spojte dva obrázky.
Brnění s otvory pro zvuk mám na každé ruce. Na nohách mám obyčejné brnění.
Shikai díky zvuku, který má zanpakuto vydává, dokážu dokonale splést a ovládat všech pět lidských smyslů. Nepřítel se ocitá v jakési iluzi nebo totální hypnóze.
- Spoiler:
Dobrou noc: Tento útok nechá všechny v oblasti spadnout do hlubokého spánku. Nevýhodou je, že chvilku trvá než začne útok fungovat.
Prázdnota: Sražením mých pěstí do sebe, začne z brnění vycházet určitý zvuk, který protivníka dokonale zmate. Vlastně se protivník dostane do jakési iluze, ze které nemůže. Neví co je nahoře a co je dole, slabší duše z toho můžou i zešílet.
Bankai: Seishin no dansu (tanec duše)
Prázdná temnota: Tato technika je silnější verze Prázdnoty. Tento útok je jedno z nejsilnějších. Oběť je uvězněna do iluzorního světa, který je kompletně kontrolován mnou. Ačkoli ve skutečnosti uběhne několik vteřin v iluzorním světě to mohou být dny. Můžu oběť mučit či nutit prožívat traumatizující vzpomínky znova a znova. Po ukončení útoku oběť nebude po nějaký čas schopna boje, pokud neutrpí mentální kolaps.
Peklo začíná: Jak protivník zaslechne zvláštní melodii, začnou se mu v mozku přemítat obrazy jeho vlastní smrti. To má za následek paralyzování těla a znemožnění pohybu. Když si protivník fyzicky ublíží, paralýza skončí.
Diamantová clona: Vytvoří iluzi ohně, který spadne z nebe všude kolem začne hořet.
Duch zanpakto:
- Spoiler:
Naposledy upravil Yoruichi dne Tue Jun 29, 2010 2:53 pm, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Suiren "Yoruichi" Suzume (Kapitánka 3. divize)
Prosím vyber si, jestli chceš zvuk způsobující iluze nebo zvuk, který mechanicky ničí. Já vím, že zvuk je zvuk, ale ráda bych, aby to mělo jen jeden princip :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Jo jo.. Dosu Kinuta = z Naruta ..ale moc pěkně zpracovaný ;)
Kurotsuchi Midori- Počet příspěvků : 378
Věk : 28
Zanpakuto opravena, ale moc velké naděje si nedávám
Anonymní- Anonymní
Jo, dobré! Akorát prázdnota a prázdná temnota jsou hodně silné, chtělo by to vymyslet nějakou nevýhodu nebo zredukovat ostatní útoky, třeba jen na dva u shikaie... (s tím, že bankai zůstane, jak je)
Zredukováno na dva útoky u shikaie
Anonymní- Anonymní
Děkuji a schváleno :-)
Similar topics
» Sora (kapitánka 4. divize)
» Suki Taiketo - kapitánka 6.divize
» Haruka Kasumi - Kapitánka 4. divize
» Hoshi Kitsune - Kapitánka 2. divize
» Shihouin Yoruichi
» Suki Taiketo - kapitánka 6.divize