Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klidnější část Rukongaie

5 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Klidnější část Rukongaie - Stránka 3 Empty Re: Klidnější část Rukongaie

Příspěvek pro WrongSign Mon Dec 07, 2015 8:35 pm

Yasuo
// začínám psát v 3. osobě Smile

"Pro každého z nás jedno patro?" pomyslel si Yasuo. Ta myšlenka se mu nelíbila, neuměl pořádně vycházet s ostatními shinigami, natož s dětmi. Zda byli dobří shigami a Yasuovi nepřišlo vhodné dávat na jevo svoje myšlenky. Beze slov poslouchal rozhovor ostatních. Zvláštní pocit, že z baráku plného dětí je cítít silné reitsu, ale nevěnoval tomu pozornost. "Poté, co jsem přišel o uši.. Už to nebude horší.. " pomyslil si, když vcházel do baráku snažíc se najít cestu do nejvyššího patra.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jan 12, 2016 5:48 pm

Chieko -> Měla jsi dobrý přístup, míč tam opravdu lítal. Děti zrovna hráli shinigamijský volejbal. Od normálního se lišil tím, že využívali i část svého reiatsu, takže míč lítal poměrně rychle a surově. Na hřišti bylo klasicky 12 hráčů a dalších dobrých 28 dětí dělalo něco okolo. Někteří nacvičovali něco jako karate, další trénovali s bokeny a někteří hráli šachy. Poměr dívek a chlapců byl přibližně 1:1. Byli jen tvoji.

Yasuo -> Třetí patro! Děti od 6-10. No, ty si už aspoň utírali zadek samy. Každopádně, na téhle chodbě bylo opravdu rušno, děti zrovna dělali slušný bordel, kreslili po stěnách, křičeli a tak. A jedna ze zaměstnankyň ležela v koutě svázaná izolepou.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 12, 2016 6:39 pm

Chieko

Chieko byla překvapena tím, co tam ty děti dělali. Na to, že jich v místnosti bylo čtyřicet, tak byli všichni v klidu. Žádné hádky, žádný pláč. Nikdo dokonce nedělal žádné hovadiny. Prostě si jen v klidu hráli hry a trénovali. Chieko počkala, až se míč přestane pohybovat, než se zhluboka nadechla a vešla dovnitř. "Ehm...ahojte, děti. Jmenuji se Chieko, tohle je Kuro a dneska tu vypomáháme." zvolala poměrně hlasitě, aby jí slyšeli. Usmála se na ně mile."Oběd." zašeptal Kuro směrem k Chieko, čím jí připomněl, proč, že tam vlastně šli. "A máte jít na oběd." dodala jetě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue Jan 12, 2016 7:21 pm

Yasuo

Yasuo došel nahoru a viděl tu spoušť. Na chvilku se zamyslel. Dříve, než mohl zastavit děti měl by zachránit tu paní. Nebylo času nazbyt, proto se Yasuo shumpnul přímo k zaměstnankyni a snažil se jí nějak pomoci. Krom své zampakuto neměl žádný ostrý předmět, kterým by izolepu rozřezal. Snažil se jako to šlo, aby zbraň nemusel použít. Ve chvíli, kdy to opravdu nešlo, tasil svou zampakuto a rozťal izolepu se shinigamijskou přesností, tak aby rozsekl izolepu a zároveň nezranil tu paní.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jan 14, 2016 9:47 pm

Wilhelm Gure

S ledovým klidem jsem vešel do prvního patra. S hraným ledovým klidem. Špatně hraným ledovým klidem. Ale jednoho dne jsem musel svou nervozitu z malých dětí překonat, tak proč by to nemělo být dnes? Alespoň to si říkala racionální část mého já. Zbytek si říkal spíš: O můj bože! Měl jsem zůstat doma! Měl jsem se dusit doutníky, které mi neustále cpou moji nezodpovědní přátelé! Ó, bože!!! Co budu dělat?!
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 15, 2016 1:10 pm

Chieko -> Hlasitost... tu jsem teda nečekal! Každopádně sis tím přivábila pozornost úplně všech, takže následoval davový efekt a všichni se začali hrnout k tobě. Pravý shinigami, to bylo něco! Začali na tebe pokřikovat své jména, samozřejmě jeden přes druhého, takže jsi ve finále neznala ani jednoho. Ovšem, jakmile jsi zmínila oběd, všichni se pozastavili. "Oběd? A vaří už babička Kyone?" zeptal se za všechny. Všech 40 mířilo pohledy na tebe.

Yasuo -> Chtěl jsi shuNpnout, ale nešlo to... Bouře reiatsu na tomhle patře byla vysoká a jakmile jsi se tu objevil, tak ještě stoupla. Prostě ti to pod tím tlakem nešlo. Co se týkalo izolepy, byla naprosto obyčejná, tudíž jsi měl dvě možnosti. Odlepit jí normálním způsobem nebo použít zaNpakuto a možná i něco odkrojit něco z vychovatelky. Nemluvě o tom, že se k tobě půlka dětí z chodby rozeběhla a chtěla si na tebe sáhnout.

Wilhelm -> Došel jsi do svého patra, pak přišla vlna reiatsu a zkoulel jsi se po schodech zpátky dolů. Slyšel jsi pláč, smích, nějaké pazvuky a podobně a to dost hlasitě. Děti byly asi v náladě. Dostat je na oběd bude nejspíše problematické.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 15, 2016 10:01 pm

Chieko

Chieko se celkem polekala, když se na ní děti vrhly. Naštěstí ne doslova. A tak jen polekaně povyskočila, sepnula ruce k sobě a koukala na všechny ty děti, které koukaly na ní a pokřikovaly tam na ní jejich jména, která bohužel ale neslyšela, jelikož je říkaly naráz. Chieko chvíli nevěděla, co dělat, když v tom jim došlo, že mluvila o obědu a uklidnily se. "Já..já nevím. Prý vás mám jen svolat." odpověděla jim popravdě. "Tak půjdeme...ne?" zeptala se jich a usmála se na ně.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sun Jan 17, 2016 1:11 pm

Yasuo

Yasuo znejistěl. Trochu ho polekalo to, že se mu nepodařila shunpnout. Chvilku nevěděl co dál, pak se rozhodl vyskočit do vzduchu a zůstat stát na zpevěném reiatsu vysoko nad dětmi. "Ahoj děti!" zavolal zvesela. "Jmenuji se Yasuo! Koukám, že si to tady opravdu užíváte!" téměř na ně křičel, jinak by ho nebylo slyšet, pak se odmlčel. "Je čas oběda! Měli byste poslechnout paní vychovatelku a jí se najíst!" volal jak mohl. Pak se zarazil. "Děti.." oslovil je "Máte rádi hry? Určitě ano." zatvářil se soucitně. "Mám nápad, zahrajeme si hru a když vyhraju, tak vy půjdete na oběd! Souhlasíte?" řekl a šibalsky se usmál.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jan 18, 2016 9:14 am

Wilhelm Gure

Vstal jsem a s kyselým výrazem vyrazil opět nahoru. Nebylo to zrovna nejlepší místo, ale začal jsem přemýšlet o použití nějakých silnějších kido. Pro začátek padesátková hado. Držel jsem se u stěn, aby mě to znovu neodfouklo, protože abych ty děti někam dostal, musel jsem se nejdřív dostat já k nim. Ne, že by se mi chtělo...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jan 18, 2016 6:30 pm

Chieko -> Děcka vypadala zklamaně, když jsi jim nebyla schopná říct, jestli vaří jejích oblíbená kuchařka. Mezi davem jsi zaslechla i jisté starosti, jestli ona žena byla vůbec v pořádku, když tu tak dlouho nebyla. Zajímavé! Na tvou výzvu však sborově kývli a seřadili se do dvouřadu. Mohlo se jít.

Yasuo -> Děti sborem vykřikli: "Hru?!" Nic jiného je zřejmě nezajímalo... Takže by si měl vysvětlit oč půjde.

Wilhelm -> Podruhé se ti již nahoru vylézt podařilo. První úspěch! Viděl jsi, že většina pokojů byla aktuálně bez dveří, něco je odpálilo pryč. Cítil jsi tu různě promíchané reiatsu. Uprostřed chodby sedělo dítě. A dívalo se přímo na tebe. Dost se mračilo.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 18, 2016 6:34 pm

Chieko

Chieko až bodlo u srdce, když viděla ty zklamané děti. Připadala si jako Santa, co někde ztratil dárky. Nevěděla, co by měla dělat. Pak se děti seřadili do dvouřadu. Zajímavé. Byly dobře vycvičené. Chieko si tedy stoupla za ně, aby na ně všechny viděla. Navíc nevěděla, kde je jídelna. "Tak pojďme, ať vám to nevystydne." pronesla a mohlo se jít. Jak si asi vedli ostatní?
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Jan 18, 2016 6:41 pm

Yasuo

Yasuo se usmál. "Pravidla jsou jednoduchá. Každý z vás mě musí chytit, respektive se mě dotknout. Hraje se jen tady na patře. Když to všichni zvádnete do 4 minut, tak jste vyhráli, ale když vyhraji já, tak jdete na oběd, jasné?" dodal sebejistě.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jan 18, 2016 7:11 pm

Wilhelm Gure

Podíval jsem se na dítě a povzdechl jsem si. Pak jsem se zamyslel a vytáhl z kapsy něco, za co by mě teoreticky mohli zavřít... malé bonbóny, jako připomínku na 4. divizi a jednoho jejího kontroverzního člena. Nechceš bonbónek, drahoušku? zeptal jsem se velice sladce a doufal, že se nic nepokazí.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 29, 2016 1:37 pm

Chieko -> Jídelna byla v dolním patře, možná by bylo dobré to vzít po zadním schodišti, víš jak to předtím vypadalo v okolí toho hlavního. Navíc, děti stály i směrem k němu, nejspíše si už zvykly. A čekaly dokud jsi nedala povel. Pak sborem zamířily dolů.
Dovedla jsi je až do jídelny, kde se všichni seřadili k výdejnímu pultíku a dokonce i pozvaly tebe, aby ses přidala.

Wilhelm -> Ještěže dítě bylo malé a pitomé, protože jinak by asi začalo křičet něco o tom, že jsi pedofil. Místo toho si vzalo bonbon a zadívalo se na tebe. To zřejmě vidělo i další dítě, které vylezlo z poza jedněch dveří... a pak další a pak další. A všechna vypadala jaksi hladově. A zírala hladově na tebe!

Yasuo -> Vypadalo to, že tě děti pochopily. A to byl taky tvůj rozsudek smrti, protože jsi byl prakticky obklíčen, neschopný používat shunpo a tak všechno. Dal jsi jim pravidla a ona tě poslechla... vrhli se na tebe všichni najednou.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 29, 2016 4:39 pm

Chieko

Chieko se rozhodla, že půjdou zadním schodištěm, protože upřímně..na tom prvním to nevypadalo nejlépe. Než však ale stačila dětem oznámit změnu situace, už stály seřazené právě směrem k tomu zadnímu schodišti. "Jdeme tedy." dala rozkaz...no jako rozkaz to neznělo, ale tak nevadí. Nakonec došli do jídelny, kde si děti automaticky stoupli do řady k výdejnímu okýnku. Dokonce pozvaly i Chieko. Chieko se na ně usmála, poděkovala jim a vzala si tedy taky jeden tác. Snad budou mít i něco pro Kura. Ten jen v klidu ležel Chieko na rameni a sledoval děti.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sun Feb 07, 2016 9:14 pm

Yasuo

Yasuovi nevyšel nápad tak, jak ho plánoval. "Stát!" pokusil se zakřičet. "Hra začne až já řeknu!" čímž se snažil získat si čas a trochu prostoru. "Všichni si stoupněte tam." a ukázal na místo, tak aby za ním nestálo žádné dítě a on měl volnou unikovou cestu.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Feb 08, 2016 11:44 am

Wilhelm Gure

Nevěděl jsem, co s dítětem udělá Genmův bonbón a ani jsem nevěděl, jak budou reagovat ostatní děti, ale napadla mě spásná myšlenka. Jestli chce někdo další sladkosti, tak nejdřív budete muset ukázat, jak jste hodné děti a jak umíte poslouchat, ano? nadhodil jsem s nadějí v hlase. Doufal jsem, že alespoň trochu rozumí... ve více jsem nejspíš doufat nemohl.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Feb 16, 2016 7:28 pm

Všichni -> Sice bylo zábavné se starat o děti, ale Soul Society se vyskytlo ve větší kaši. K vám všem doletěl pekelný motýl, že se máte neprodleně vrátit do svých divizích a vyčkat na další povely.

//Mise je fajn, bude spuštěná znovu ještě někdy jindy, ale vzhledem k novému Arcu se musíme takto pohnout dál ^^
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Feb 16, 2016 7:41 pm

Chieko

Chieko se ani nestihla dostana řadu,když v tom k ní přiletěl pekelný motýl. Měla se prý neprodleně vrátit do své divize. Co se asi dělo? "Co se asi děje, že nás volají zpět?" zeptal se Kuro, jako by modrovlásce četl myšlenky. "Netuším." odpověděla mu, vrátila tác na své místo, rozloučila se s dětmi, zamávala jim a co nejrychleji se vydala zpět do deváté divize. 

--->Devátá divize
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue Feb 16, 2016 9:34 pm

Yasuo

Vrátit se do divize? Proč asi, jde snad o něco závažného? Podíval se po dětech "Promiňte děti, musím jít!" zavolal na děti. Byl zvědav, co se asi děje. Vyšel z patra ven směrem ven. Chvíli čekal, jestli nepozná nějakou známou tvář, které by se zeptal na situaci. Když nikoho nepotkal vrátil se do své divize.
---> 3. divize
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Feb 16, 2016 10:17 pm

Wilhelm Gure

Podíval jsem se na pekelného motýla a kývl. Rozumím... nečekal jsem, že by mi motýl odpověděl, nebo mi začal vysvětlovat, co se vlastně děje a tak jsem se poklusem vydal směrem ke kasárnám 3. divize. Ani jsem nechtěl počítat pokolikáté mi jen blesklo hlavou, že bych se možná mohl naučit alespoň to základní shunpo. Kdysi jsem ho sice uměl, ale od té doby uplynulo doby...

> 3. divize
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content