Tuctové lidské město...
4 posters
Strana 7 z 7
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tuctové lidské město...
Počúval Mizukiho a Tsua...no mysľou bol úplne niekde inde. Po chvíli sa ale trhol a iba kývol hlavou na súhlas. Aj keď vôbec nevedel o čom sa jedná. Už bol konečne v klude a tak počúval svojich partnerov. Počul, ako Tsu hovorí že kedže sú aj on aj Satorii zranený, toho shinigamiho by mal zobrať Mizuki. "Prepáč Tsu, ale aj keby som bol neviem ako moc zranený, nikdy by som nenechal svojho partnera aby sám ťahal nejakého odpadlíka." Povedal a pozrel sa na Mizukiho. Následne jeho pohľad spočinul na tom shinigamim. Začal sa preberať a tak sa Satorii pripravil na možný protiútok z jeho strany. Aj keď oneskorený, no mohol uškodiť. Pozeral sa na jeho tvár a musel uznať, že vyzeral omnoho lepšie. "Len sa mi to zdá? Alebo vyzerá omnoho lepšie? Asi som ho mal nakopnúť skôr." Povedal a usmial sa.
DarkLezdgar- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 142
Datum registrace : 14. 07. 12
Věk : 28
Tsu Utsukushi
Sledoval Mizukiho a Satroiiho a po té řekl "Ale neber to tak vážně" zasmál jsem se "Myslel jsem to ironicky, já vím že nesmíme našeho léčitele zatěžovat" usmál jsem se a díval se na ně a čekal reakci. Po chvíli se ale shinigami vzbudil a Satorii už se připravil na proti útok jak jsem viděl, já jsem chytil rukojeť svého meče a čekal co se bude dít ale když jsem po chvíli pochopil že si nic nepamatuje tak jsem složil ruku z rukojeti a poslouchal co říká. Nechtělo se mi odpovídat takže to nechám na ostatních "Tak to vypadá že ho nikdo nemusí nést" usmál jsem se.
Tsu- Zástupce kapitána 3. divize
- Počet příspěvků : 610
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23
Mizuki
Hlasitě si povzdychl. Občas nevěděl, zda to Tsu dělá naschvál a nebo je vážně tak blbej. Po Satoriiho prohlášení se na něj podíval a lehce kývl hlavou na znamení díků. Poté se ale začal ten shinigami probouzet z omráčení. Trochu jsem zpozorněl, ale rozhodně jsem nereagoval jako ti dva. Už na první pohled mi bylo jasné, že je s tím shinigami něco jinak. A ten fakt se mi potvrdil ve chvíli, kdy promluvil. Zněl daleko míň mimo a i jeho pohled se projasnil. Mizuki se k němu naklonil. "Tak to zkusíme ještě jednou." "Já jsem Kuroshi Mizuki. A toto jsou Kayoko Satorii a Utsukushi Tsu." představil je Mizuki. "A vy jste?" optal se ho s milý, přátelským a uklidňujícím úsmem.
Hlasitě si povzdychl. Občas nevěděl, zda to Tsu dělá naschvál a nebo je vážně tak blbej. Po Satoriiho prohlášení se na něj podíval a lehce kývl hlavou na znamení díků. Poté se ale začal ten shinigami probouzet z omráčení. Trochu jsem zpozorněl, ale rozhodně jsem nereagoval jako ti dva. Už na první pohled mi bylo jasné, že je s tím shinigami něco jinak. A ten fakt se mi potvrdil ve chvíli, kdy promluvil. Zněl daleko míň mimo a i jeho pohled se projasnil. Mizuki se k němu naklonil. "Tak to zkusíme ještě jednou." "Já jsem Kuroshi Mizuki. A toto jsou Kayoko Satorii a Utsukushi Tsu." představil je Mizuki. "A vy jste?" optal se ho s milý, přátelským a uklidňujícím úsmem.
Eyuurin- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 286
Datum registrace : 26. 12. 13
Věk : 27
Shinigami si promnul čelo. "Jsem Nakame Torio z 1. divize." řekl rozhlédl se kolem sebe. "Co tu dělám? Kde jsou ostatní? " řekl ustaraně. Najednou se začal chaoticky rozhlížet. "Potřebuju hned vědět, co se tu stalo..." skoro vykřikl.
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Pozeral sa na Tsua a nestíhal sa čudovať. "Tsu...to ironicky povedané nebolo. Snažíš sa to zakryť za iróniu len kvôli tomu aby si sa necítil trápne zato, že ty by si nechal Mizukiho vláčiť toho shinigami samého." Usmial sa na neho a pokračoval v sledovaní našeho už dúfajúc znormalizovaného shinigami. Počúval Mizukiho a keď ich predstavil len sa opäť usmial a zodvihol svoju ruku na znak pozdravu. Ten neznámy shinigami vyzeral už o mnoho lepšia a aj normálne rozprával. Bolo vidieť že ten Satoriiho úder spravil svoje. "Teší ma, Nakame." Povedal. "To sa práve snažíme zistiť. Keď sme ťa našli, nebol si práve moc v poriadku." Zasmial sa.
DarkLezdgar- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 142
Datum registrace : 14. 07. 12
Věk : 28
Mizuki
Vypadalo to, že je ten shinigami, Nakame Torio, jak se představil, je už více méně v pořádku. Teda myšleno tak, že vnímal a srozumitelně odpovídal. Mile se na něj usmál. "Těší mě." odvětil na jeho představení. Poté se otočil na Satoriiho, který se tak nějak pustil do vysvětlování. Když domluvil, otočil se opět na Nakameho a torchu to vysvětlení doplnil. "Poslali nás, abychom se po vás podívali, jelikož se nikdo dlouho nehlásil. Našli jsme jen vás. A pokud jde o to, jak jste se sem dostal... Utekl jste z domu oknem a my vás tady pak dohonili. Jen tak mimochodem, nejste někde zraněný?" No jo, starostlivý doktor se v něm zapřít nedal. Poté se na chvilku odmlčel, než opět promluvil. "Nevzpomenete si náhodou, co se stalo?"
Vypadalo to, že je ten shinigami, Nakame Torio, jak se představil, je už více méně v pořádku. Teda myšleno tak, že vnímal a srozumitelně odpovídal. Mile se na něj usmál. "Těší mě." odvětil na jeho představení. Poté se otočil na Satoriiho, který se tak nějak pustil do vysvětlování. Když domluvil, otočil se opět na Nakameho a torchu to vysvětlení doplnil. "Poslali nás, abychom se po vás podívali, jelikož se nikdo dlouho nehlásil. Našli jsme jen vás. A pokud jde o to, jak jste se sem dostal... Utekl jste z domu oknem a my vás tady pak dohonili. Jen tak mimochodem, nejste někde zraněný?" No jo, starostlivý doktor se v něm zapřít nedal. Poté se na chvilku odmlčel, než opět promluvil. "Nevzpomenete si náhodou, co se stalo?"
Eyuurin- Člen 6. Divize
Tsu Utsukushi
Jak Satorii kopl shinigamiho do břicha tak přišel do malého bezvědomí a po chvilce se probudil ale byl jiný než předtím. Oba dva mí členové se kterýma jsem v týmu mu řekli odpověď na jeho otázky co položil hned potom co se nám přestavil díky Mizukimu. Jmenoval se Nakame Torio a říkal že je z první divize. "První divize jo?..." pomyslel jsem si hned potom co to řekl. Mizuki položil pár otázek Toriovi ale nemyslím si že by dokázal na ně odpovědět, když bereme v úvahu fakt že se právě vzbudil po nakopnutí a před tím byl něčím ovládaný. Neměl jsem žádně otázky ani odpovědi protože Satorii a Mizuki mě předběhly. Nakonec jsem se usmál a jenom čekal na jeho rychlou a stručnou odpověď.
Nakame Torio se na vteřinku zamyslel. "Sledovali jsme tu jednoho mocného hollowa... zdálo se, že měl v tomhle městě něco... speciálního... šel jsem zrovna zkontrolovat naší hlídku... a najednou jsem se probral tady...." řekl a promnul si oči. "Musíme rychle zjistit co se děje... a kde je ten hollow! Tohle je hrozně důležitý!" řekl. Otázku na svá zranění ignoroval
Mizuki
Chvíli si nebyl jistý, zda mu Nakame odpoví, ale doufal v to. No, nakonec se ukázalo, že nedoufal marně. Bedlivě poslouchal, co shinigami odpovídal a poté se jen zamyslel. "Hollowa?" optal se obezřetně, sundal si brýle a promnul si kořen nosu. Poté si brýle opět nasadil. Nejspíš ještě nebyl plně při síle z toho léčení těch dvou. Nebo to bylo způsobeno něčím jiným, to teď řešit nehodlal.
"Na nějaké dva hollow jsme narazili, jeden vypadal jako rak a druhý byl jako had." vzpomněl si Mizuki a zkoumavě se na nakopnutého shinigami podíval. "Jenže ani jeden z nich nejspíš nebude ten mocný hollow, o kterém se teď Nakame zmínil." přemýšlel a snažil se si to všechno srovnat v hlavě.
"Tak si to shrňme. Vy jste sledovali nějakého silného hollowa. My jsme narazili na dva hollow a ty zničili. Pak jsme narazili na vás a vy jste byl úplně mimo. No a po nakopnutí jste se probral... To toho teda moc nemáme." uvažoval nahlas, ignorujíc fakt, že jsou okolo něj další lidi.
Chvíli si nebyl jistý, zda mu Nakame odpoví, ale doufal v to. No, nakonec se ukázalo, že nedoufal marně. Bedlivě poslouchal, co shinigami odpovídal a poté se jen zamyslel. "Hollowa?" optal se obezřetně, sundal si brýle a promnul si kořen nosu. Poté si brýle opět nasadil. Nejspíš ještě nebyl plně při síle z toho léčení těch dvou. Nebo to bylo způsobeno něčím jiným, to teď řešit nehodlal.
"Na nějaké dva hollow jsme narazili, jeden vypadal jako rak a druhý byl jako had." vzpomněl si Mizuki a zkoumavě se na nakopnutého shinigami podíval. "Jenže ani jeden z nich nejspíš nebude ten mocný hollow, o kterém se teď Nakame zmínil." přemýšlel a snažil se si to všechno srovnat v hlavě.
"Tak si to shrňme. Vy jste sledovali nějakého silného hollowa. My jsme narazili na dva hollow a ty zničili. Pak jsme narazili na vás a vy jste byl úplně mimo. No a po nakopnutí jste se probral... To toho teda moc nemáme." uvažoval nahlas, ignorujíc fakt, že jsou okolo něj další lidi.
Eyuurin- Člen 6. Divize
Nakame Torio si povzdychl. "Kapitán mě zabije..." pak se zhluboka nadechl. "Fajn, nedá se nic dělat. Tohle je mise, kterou musím splnit. Pomůžete mi toho hollow vystopovat? Nesmí pobíhat bez dohledu... mohlo by se stát... hodně špatnýho..." zeptal se vás.
Tsu Utsukushi
Poslouchám celý rozhovor a sleduji při tom nebe a ptáčky jak letí. Mizuki mu zatím dává nějaké otázky a on na ně postupně odpovídá. Řekl nám že jeho skupinou tu pátraly po jednom silném hollow a když se vrátil aby zkontroloval skupinu tak se mu něco asi stalo a potom se prej probral tady po tom co ho Satorii kopl do břicha "To muselo bolet", pomyslel jsem si. "Jenom jedna otázka, jakou má tvoje zanpakuto?" řekl jsem protože mě to zajímalo. "Jinak nevíš jak ten hollow co hledáme má vypadat?". Vím že trochu zdržuji ale myslím si že tyhle otázky by nám mohly pomoct získat víc informací.
Mizuki
Poslouchal bědování Nakameho a lehce si přitom poklepával prstem na bradu. "Nevidím žádný důvod, proč bychom vám nemohli pomoct. Přeci jen naším cílem bylo zjistit, co se s vámi stalo, což částečně už víme. Navíc by nebylo pěkné, kdyby ten hollow zaútočil na místní obyvatele." zareagoval na jeho otázku vážně a přesto s lehkým úsměvem. Poté se ozval Tsu. Čekal jsem, co z něj vypadne. No, překvapivě to nebyly zas až takové blbosti. Jedna otázka padla na Nakameho zanpakuto a druhá na podobu toho hollowa. Čistě ze zvědavosti mě zajímala odpověď na tu první otázku.
Poslouchal bědování Nakameho a lehce si přitom poklepával prstem na bradu. "Nevidím žádný důvod, proč bychom vám nemohli pomoct. Přeci jen naším cílem bylo zjistit, co se s vámi stalo, což částečně už víme. Navíc by nebylo pěkné, kdyby ten hollow zaútočil na místní obyvatele." zareagoval na jeho otázku vážně a přesto s lehkým úsměvem. Poté se ozval Tsu. Čekal jsem, co z něj vypadne. No, překvapivě to nebyly zas až takové blbosti. Jedna otázka padla na Nakameho zanpakuto a druhá na podobu toho hollowa. Čistě ze zvědavosti mě zajímala odpověď na tu první otázku.
Eyuurin- Člen 6. Divize
"Regresse? Uhm... o tom bych asi radši moc nemluvil... "řekl shinigami. Při tom si mimoděk přejel po jílci rukou. "Abyste mi rozuměli, tak tohle není obyčejný hollow... má opravdu divné schopnosti... viděli jsme ho dělat věci které by hollow neměl umět..." řekl trochu neurčitě. "Zkrátka ho musíme najít a zastavit. už není čas na to, abysme ho jen pozorovali..." dodal. "Vypadá jako člověk... skoro... má nějaká chapadla či co..." dodal...
Tsu Utsukushi
Poté co mi řekl jméno jeho zanpakuto (jestli to je jméno) a potom řekl že o tom nechce mluvit tak mi to přišlo podezřelé, je jasné že nikdo jen tak neukazuje cizím lidem jeho schopnosti zanpakuto ale že nám neřekne ani jakou má podstatu tak asi něco skrývá. Tetka to nebudu řešit a budu se soustředit na misi. "Zajímavé, hollow co vypadá jako člověk a má chapadlo" přemýšlel jsem nad tím ale nedokázal jsem si to představit. "No nevadí, pomůžeme ti" otočil jsem se k Mizukimu "Měly by jsme se vrátit do toho bytu kde jsme ho našli a podat skrz vysílačku zprávu té bábě a potom by jsme se mohly vrhnout do hledaní toho hollowa a popřípadě ho zničit jestli by ti to nevadilo" zeptal jsem se mile Mizukiho protože bych ho nechtěl moc naštvat. Podíval jsem se na toho chlápka a řekl "Půjdeš s námi jestli ti to nevadí" otočil jsem se směrem k té budově a pomalu vyrážel.
Poté co mi řekl jméno jeho zanpakuto (jestli to je jméno) a potom řekl že o tom nechce mluvit tak mi to přišlo podezřelé, je jasné že nikdo jen tak neukazuje cizím lidem jeho schopnosti zanpakuto ale že nám neřekne ani jakou má podstatu tak asi něco skrývá. Tetka to nebudu řešit a budu se soustředit na misi. "Zajímavé, hollow co vypadá jako člověk a má chapadlo" přemýšlel jsem nad tím ale nedokázal jsem si to představit. "No nevadí, pomůžeme ti" otočil jsem se k Mizukimu "Měly by jsme se vrátit do toho bytu kde jsme ho našli a podat skrz vysílačku zprávu té bábě a potom by jsme se mohly vrhnout do hledaní toho hollowa a popřípadě ho zničit jestli by ti to nevadilo" zeptal jsem se mile Mizukiho protože bych ho nechtěl moc naštvat. Podíval jsem se na toho chlápka a řekl "Půjdeš s námi jestli ti to nevadí" otočil jsem se směrem k té budově a pomalu vyrážel.
Kuroshi Mizuki
"Pokud nechcete nic říct, nebudeme vás nutit." odvětil s úsměvem na jeho odmítání ohledně schopností jeho zanpakuto. Pak přišlo na řadu info o hollow, který tu byl. "Divné schopnosti?" optal se, ale odpověď přišla vzápětí. "Hollow, co vypadá jako člověk s chapadly? To jako vážně?" optal se a jeho hlas nezněl moc nadšeně. "Tak jo, byl tu račí a hadí hllow, ale humanoidní chobotnice? Proč ne, to tu ještě nebylo." říkal siv duchu ne zrovna nadšeně. Poté se k němu otočil Tsu, takže se zaměřil na něj. "Hmmm... Nezní to jako špatný nápad. A rozhodně souhlasím s tou částí o najití a zničení toho hollowa. Nesmíme mu dovolit někoho zabít."
"Pokud nechcete nic říct, nebudeme vás nutit." odvětil s úsměvem na jeho odmítání ohledně schopností jeho zanpakuto. Pak přišlo na řadu info o hollow, který tu byl. "Divné schopnosti?" optal se, ale odpověď přišla vzápětí. "Hollow, co vypadá jako člověk s chapadly? To jako vážně?" optal se a jeho hlas nezněl moc nadšeně. "Tak jo, byl tu račí a hadí hllow, ale humanoidní chobotnice? Proč ne, to tu ještě nebylo." říkal siv duchu ne zrovna nadšeně. Poté se k němu otočil Tsu, takže se zaměřil na něj. "Hmmm... Nezní to jako špatný nápad. A rozhodně souhlasím s tou částí o najití a zničení toho hollowa. Nesmíme mu dovolit někoho zabít."
Eyuurin- Člen 6. Divize
"No vypadá jako humanoid... prostě 2 nohy, 2 ruce... hlava... nic zvláštního. A najednou z něj vyleze několik chapadel... " řekl. "Vyzařuje poměrně slabé reiatsu, ale nenechte se zmást... je velice mocný... pokud se budeme všichni snažit, tak ho snad ucítíme..." dodal.
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7
Povolení tohoto fóra: