Eyuurin Seiko - 6. divize
+3
Satoshi
Inori
Eyuurin
7 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Eyuurin Seiko - 6. divize
Jméno:
Eyuurin
Příjmení:
Seiko
Věk:
83 let - vypadá na 16
Datum narození:
9.12.
Divize:
6. divize
Pozice:
Člen
Vzhled:
Výška: cca 165 cm
Váha: 49,7 kg
Krevní skupina: A
Barva vlasů: Bílá
Barva oči: Hnědo-šedá
Eyuurin
Příjmení:
Seiko
Věk:
83 let - vypadá na 16
Datum narození:
9.12.
Divize:
6. divize
Pozice:
Člen
Vzhled:
Rin je malé a drobné postavy. Měří okolo 165 cm. Na svojí výšku je však celkem silná a hlavně mrštná. Má dlouhé bílé vlasy, které má většinou rozpuštěné a nebo zčesané do drdolu. Na první pohled vás zaujmou její velké, čokoládové-šedé zbarvené oči. Nepatří mezi ty dívky a ženy, které by se mohly chlubit velkým hrudníkem, ale jí to nevadí. Je spíše, tak trochu, lolitka, občas se tak ale i obléká. Její uniforma se téměř neliší od těch normálních. Jen si jí trochu poupravila a vyšila si na ni květy.
- Spoiler:
Zajímavosti:
- Nemá ráda celé své jméno Eyuurin, proto spíš lidem říká, ať jí oslovují jen Rin- Ráda jí. Hlavně zmrzlinu a čokoládu. Ovšem její umění vařit bylo téměř na nule. Skoro vše, co se rozhodla uvařit, skončilo spálené a vyhozené. Teď už ovšem něco málo uvařit dokáže.
- Jejím oblíbeným nápojem je saké.
- Miluje zvířata, ale bohužel žádné nemá. Chtěla by mít psa. Dřív jednoho měla. Zatoulané bílé štěňátko, které pojmenovala Elza.
- Má ráda ruční práce. Hlavně jí baví kreslení a myslí si, že je v tom celkem dobrá.
- Sbírá plyšáky, hlavně zajíčky, ovce, žáby, tučňáky a opičky.
- Jejím nejoblíbenější ročním obdobím je zima.
- Jednou by chtěla udělat výstavu svých kreseb.
- Umí hrát na flétnu, ale chtěla by se naučit hrát na víc nástrojů.
- Oblíbená barva je fialová.
- Baví jí tanec. Převážně tancuje s vějíři, nebo stužkami, v rukou.
- Velmi pečlivě se stará o svůj vzhled.
- Nemá ráda hmyz a z pavouků má hrůzu.
Povaha:
Eyuurin je milá a přátelská dívka, která se ovšem nebojí říct pravdu, ať už je jakkoli nepříjemná nebo bolestivá. Občas je tato její upřímnost považována za drzost, často to drzost opravdu je, a dostává se tak do problémů. Že by respektovala autority, to se taktéž říct moc nedá. Ale dokáže rozpoznat situaci, kdy by se měla chovat slušně a kdy nemusí. Je taktéž velmi tvrdohlavá. Stojí si za svým, i kdyby se jednalo o naprostou hloupost. Pokud by si myslela, že je něco pravda, snad nikdo jí nepřesvědčí o opaku. Vyhledává společnost ostatní. Velmi rychle naváže hovor, nestydí se. Ale chvíli trvá, než vám začne důvěřovat a než se vám otevře. Jen tak někomu neříká o tom, co zažila. Opravdu málo koho považuje za opravdového přítele. Ale pokud se tak stane, je schopná pro vás i život položit. Stejně tak je ochotná položit život za svou divizi. Je hrdá na to, že je tam, kde je. Ráda pije, takže je celkem často pěkně nalitá. Ale pít samotnou jí nebaví, musí být s kým. Nesnáší úřednickou práci, takže pokud se k ní nějaká dostane, většinou ji přenechá někomu jinýmu a sama uteče někam do pryč.
Historie:
Eyuurin vyrůstala v Rukongaii. Nikdy nepoznala klid "rodinného krbu." Většinu času trávila se skupinkou dětí, přibližně stejně starých jako ona sama. Bydleli v malé dřevěné boudě, která vypadala, jako že se každou chvíli rozpadne. Mačkalo se jich tam každou noc asi deset. Bylo to děsné, ale jí to nevadilo. Užívala si s nimi spoustu legrace a dobrodružství. Jídlo si obstarávali všelijak. Většinou krádežemi a nebo si prostě něco ulovili. I přes podmínky, v jakých vyrůstala, se Rin neustále usmívala a ostatním dětem pomáhala. Většinu svého volného času trávila s Lenem. Byl jejím nejlepším kamarádem. Po pár letech našla jednoho večera zatoulané štěňátko. Byla nádherná. Sice dost špinavá, ale i přes všechen ten prach bylo poznat, jak nádherně sněhovou má srst. Společně s Lenem se o štěňátko začali starat. Pojmenovali ji Elza. Začali ji cvičit a celkem se jim to i dařilo. Rin si k Elze vytvořila velmi silný vztah a pomalu ale jistě jí věnovala víc času, jak svému nejlepšímu kamarádovi. To se mu samozřejmě nelíbilo a začal na psa žárlit. Vymyslel tedy plán, jak se jí zbavit. Když byla řada na něm, aby šel s Elzou večer ven na procházku, nechal jí uvázanou ke stromu a sám se vrátil zpátky. "Kde je Elza?" vyzvídala Rin. "Já nevím. Najednou se mi vytrhla a utekla pryč. Volal jsem za ní, ale neposlouchala. Je mi to líto." říkal jí Len. Rin začala brečet a utekla. Lenovi se nelíbilo, že svou kamarádku rozbrečel a hnulo se v něm svědomí. Rozeběhl se tedy za Rin a posléze jí řekl pravdu. Rozzlobená Rin mu za to dala facku. "Jak si mohl. Myslela jsme, že jsme kamarádi..." "Já si to taky myslel, ale ty jsi se furt zabývala tím blbým čoklem a mě sis skoro vůbec nevšímala. Furt samý Elza sem a Elza tam. Tak jsem se rozhodl to změnit, ale když jsem viděl, jak brečíš... Bylo mi fakt hrozně." vysvětlil jí Len svoje pocity. "Asi na tom mám taky svůj díl. Neměla jsem tě tak ignorovat. Taky se omlouvám. Budeme zase přátelé?" optala se ho a usmála se. "Jasně. Tak teď pojďme najít Elzu." Nabídl Len a natáhl k Rin ruku. Rin jí přijala a společně se rozeběhly k místu, kde Len fenku nechal. Ovšem to, co tam uviděli jim doslova vyrazilo dech. Elza, která byla přivázaná ke stromu, hlasitě štěkala a vrčela. Snažila se utéct, ale kvůli provazu to nešlo. Rin s Lenem stáli jak opaření a jen se hrůzou s dívali na obludu, která se k nim blížila. Byl to hollow. Vypadal jako obří pavouk, jeho maska měla tvar zaobleného trojúhelníku. Měl čtyři velké oči a z tváří mu vyrůstaly dva malé výčnělky, které vypadaly jako kusadla. Měl dlouhé nohy na kterých měl velmi ostré, zahnuté ostny. Opravdu byl velmi děsivý, hlavně pro Rin a Lena, kteří zatím v životě žádného hollowa neviděli. Když už to vypadalo, že zemřou, objevil se tam nějaký shinigami a zachránil je, bohužel Elza zemřela. Smutná Rin se rozhodla, že už nechce nikdy vidět své přátele mrtvé a tak se rozhodla stát se shinigami. Len se jí to snažil rozmluvit, ale nepodařilo se mu to. Eyuurin nastoupila na Shinigami akademii, kde se jí dařilo celkem obstojně. Našla si nové přátele se kterými se bavila a smála. Čas od času se k ní dostala nějaká informace o kapitánech a dalších důležitých osobách. Stala se z ní celkem obstojná drbna. Díky tomu zjistila, že ten shinigami co jí a Lena kdysi zachránil, byl ze 6. divize. Dokonce přišla na chuť saké, které si oblíbila. Párkrát se vrátila do Rukongaie, podívat se na staré přátele a na Elzin hrob, kde si dlouhou dobu povídala s Lenem a společně vzpomínali na dětství. Vždy, když se pak vrátila do akademie, byla plná energie a odhodlání. Po nějaké době úspěšně absolvovala akademii. Chvíli váhala, k jaké divizi se přidat. Nakonec se rozhodla pro 6. divizi. Chvíli si připadla divně, ale postupně si zvykla.
Timeskip (5 let)
Během pěti let se moc nezměnila. Stále se snažila vylepšovat své schopnosti a proto tvrdě trénovala. A cvičila nejen své bojové schopnosti, ale i umění vařit. Takže nyní dokáže uvařit pár jídel, které nejsou život ohrožující, nýbrž naopak. Jsou poživatelné, což považuje za obrovský úspěch. Také si o něco víc rozšířila svou zbírku plyšáků. Jinak se seznamovala se členy divize, které ještě neznala a snažila se dělat co nejvíc, pro její divizi, kterou si zamilovala.
Timeskip (5 let)
Během pěti let se moc nezměnila. Stále se snažila vylepšovat své schopnosti a proto tvrdě trénovala. A cvičila nejen své bojové schopnosti, ale i umění vařit. Takže nyní dokáže uvařit pár jídel, které nejsou život ohrožující, nýbrž naopak. Jsou poživatelné, což považuje za obrovský úspěch. Také si o něco víc rozšířila svou zbírku plyšáků. Jinak se seznamovala se členy divize, které ještě neznala a snažila se dělat co nejvíc, pro její divizi, kterou si zamilovala.
Schopnosti:
-Hladina reatsu: 369-Barva reaitsu: bílá s fialovým okrajem
-Zanpakuto: 8 V ovládání a komunikaci se zanpakutou je celkem dobrá.
-Léčení: 1 Léčení jí prakticky vůbec nejde. Moc toho vyléčit nedokáže, jen snad nějaké ty odřeniny
-Obranné kido: 5 Ovládání bakudo jí moc nejde, ale nejhorší taky není. Jde jí průměrně.
-Útočné kido: 4 V ovládání hado je na tom stejně jako u bakudo. Drží se v průměru. Občas se jí něco nepovede a ona skončí jako opečené kuře.
-Shunpo: 7 Její shunpo je na celkem dobré úrovni. Dá se ovšem stále co zlepšovat.
- Další schopnosti: Je velmi dobrá v rozpoznávání reatsu ostatních. Boj beze zbraně jí jde celkem obstojně.
Zanpakuto:
Jméno:
Fubuki = Vánice
Podstata:
Větrná/sněžná
V uzavřené podobě má Fubuki podobu zářivé zanpakuto s bílým jílcem a bílou pochvou. Její čepel je na dotek chladivá jako led.Jméno:
Fubuki = Vánice
Podstata:
Větrná/sněžná
- Spoiler:
Duch zanpakuto:
Duchem Fubuki je dívka s liščíma ušima, které jí vyčnívají ze sněhově bílých vlasů a růžovým deštníčkem. Je velmi milá, přátelská a veselá, ovšem ne zrovna chytrá. Má velmi ráda Rin a považuje ji za kamarádku. Ráda si s ní povídá a pomáhá jí. Je to drbna a často s Rin rozebírá co se kde děje, kdo s kým apod. Našla si zalíbení v módě. Je ovšem velmi panovačná a lehce se urazí. To je pak schopná s Rin klidně týden nemluvit, ale v boji jí pokaždé pomůže. Nenechala by jí zemřít, ale zranit, to klidně. Je velmi hravá a neustále srší energií. Povahou se vlastně moc neliší od Eyuurin.
- Spoiler:
Vnitřní svět:
Svět, v němž se Fubuki nachází, je pro ní ideálním místem. Je pokryté sněhem a fouká zde studený vítr. Neustále tam poletuje sníh, který Fubuki ráda pozoruje a chytá. Je tam neustále noc a obloha je poseta miliony hvězd. Jsou tam taky dva měsíce, jenž jsou krásně vidět.
- Spoiler:
Shikai:
Vyvolání:
Tōketsu, Fubuki = Zmraz, Vánice
Vyvolání:
Tōketsu, Fubuki = Zmraz, Vánice
Rin musí před vyvoláním chytnou svou zanpakuto oběma rukama. Jednou rukou za jílec a druhou za hrot. Poté vyřkne frázi, trhne rukama od sebe a Fubuki změní svůj tvar na dva bílé vějíře.
- Spoiler:
Duch zanpakuto:
Duch Fubuki mění svou podobu spolu s tvarem zanpakutou. Rozdělí se na dvě malé lištičky, z nichž jedna ovládá sníh a druhá vítr. Pokud měla Fubuki v uzavřené podobě spoustu energie, tak teď jí má přímo nadbytek. neustále si spolu hrají. Jsou jako dvě liščata.
- Spoiler:
Útoky:
Yuki no nami (Sněhová vlna)
Yuki no nami (Sněhová vlna)
Rin mávne oběma vějíři současně, z čehož jeden vějíř uvolní rychlý proud vzduchu a druhý silnou masu sněhu. Vzduch i sníh se spojí a dají tak vzniknou velmi rychlé a silné vlně sněhu, jenž smete nepřítele do vzdálenosti až 5 metrů. Je možné i delší dosah, ale to je pro Rin velmi náročné. Tuto vlnu může použít i jako štít, nebo lépe řečeno obraný val.
Hyōshō (Ledová podlaha)
Rin se musí dotýkat jedním z vějířů země. Stačí malinkým kousíčkem. Poté prstem druhé ruky obkrouží malý kroužek. Z místa doteku vějíře a země začne do okolí proudit led, který vytvoří jakési kluziště. Povrch je opravdu kluzký, ovšem jen pro nepřátele. Dá se skvěle využít k odstranění překážek z cesty. Avšak ledová podlaha má dosah jen okolo 20-25 metrů od Rin.
Naposledy upravil Eyuurin dne Fri Dec 19, 2014 10:46 am, celkově upraveno 9 krát
Eyuurin- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 286
Datum registrace : 26. 12. 13
Věk : 27
Re: Eyuurin Seiko - 6. divize
Ahoj, jen bych tě chtěla upozornit na to, že ti asi nefunguje odkaz na profilový obrázek (tedy hned ten první). Když jsem na to klikla, obrázek se mi nezobrazil.
Inori- 4th Seat 3. Divize
- Počet příspěvků : 120
Datum registrace : 01. 01. 14
Věk : 25
Ahoj, to je divný, mě normálně funguje... 0.o
Eyuurin- Člen 6. Divize
Napsalo mi to doslova toto:
Forbidden
You don't have permission to access /wp-content/uploads/2013/09/Anime-Girl-HD-Wallpaper.jpg on this server.
Tak to je fakt divné
Forbidden
You don't have permission to access /wp-content/uploads/2013/09/Anime-Girl-HD-Wallpaper.jpg on this server.
Tak to je fakt divné
Tak to nechápu... Mě to fakt normálně jde xD divné je to
Eyuurin- Člen 6. Divize
Hm, koukám, že mi nějak blbne Firefox. Zkusila jsem zadat odkaz k tomu tvému obrázku do Exploreru a hle - funguje to!
Takže promiň za to zmatkování okolo toho, že ti to nefunguje. Moje chyba.
Takže promiň za to zmatkování okolo toho, že ti to nefunguje. Moje chyba.
On ten obrázek nefunguje při přístupu pouze přes URL (kliknutí na link), proto by bylo ideálnější buď dát obrázek přímo jako obrázek, nebo ten link dát do code.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Postava je pěkně sepsaná i upravená, není tam nic co by se mi nezdálo
Jen ten obrázek opravdu nefunguje
+ nevím zda jsi domluvená s 6. divizí, ale to si kdyžtak domluv
Jen ten obrázek opravdu nefunguje
+ nevím zda jsi domluvená s 6. divizí, ale to si kdyžtak domluv
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Na divizi jsem se už ptala =D jen ten obrázek je fakt divnej, mě ten odkaz funguje xD fakt nějakej error 0.o
Eyuurin- Člen 6. Divize
Přece bysme ti nelhali =)
Nwm...? =D Já jsem to zkoušela editnout, ale nějak se tomu nechce :/
Eyuurin- Člen 6. Divize
zkus ten link hodit mezi
- kód:
[spoiler][img]SEM[/img][/spoiler]
to sem zkoušela, obrázek se nezobrazil, tak proto jsem tam dala jen ten link.... jenže když to chci teď z editnout, tak se mi zobrazí jen to:
Jméno:
Eyuurin
Příjmení:
Seiko
Věk:
83 let - vypadá na 16
Datum narození:
9.12.
Divize:
6. divize
Pozice:
Člen
Vzhled:
a zbytek tam není... =/ a já nwm co s tím... =S
Jméno:
Eyuurin
Příjmení:
Seiko
Věk:
83 let - vypadá na 16
Datum narození:
9.12.
Divize:
6. divize
Pozice:
Člen
Vzhled:
a zbytek tam není... =/ a já nwm co s tím... =S
Eyuurin- Člen 6. Divize
to samé se zobrazuje i mě, když se ti to pokusím editnout..podivné...
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
tak to tak vypadá, že to editnu a udělám znova " že já mám vždycky takový štěstí.... xDDD
Eyuurin- Člen 6. Divize
I mě se to zobrazilo... ale myslím si, že se můžeš klidně mezitím zapojit do hry =)
vážně? O.o =D jen nebýt takový perfekcionista, který musí mít nejdříve všechno v profilu v pořádku xD
Eyuurin- Člen 6. Divize
omlouvám se za spam.... jen chci říct, že jsem to z editla a udělala znova, tak snad to už bude fungovat... =D
Eyuurin- Člen 6. Divize
Paradox o.O Normálně to nefunguje, ale v citaci ano o.O
Každopádně ještě smaž tu URL za obrázkem.
Každopádně ještě smaž tu URL za obrázkem.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
já tam to url mám hlavně proto, že některý ty obrázky nejsou celý xD nějako se nevešli
jinak mi příjde, že mě tadle hry nemá ráda, asi nechce abych tu hrála xD
jinak mi příjde, že mě tadle hry nemá ráda, asi nechce abych tu hrála xD
Eyuurin- Člen 6. Divize
To je jen prověžovací vstupní test, jak moc si ochotná pro ní vytrpět, přeeditovat a přepisovat... :-D
A propo, pokud jsem pochopila, řešili jste ten první obrázek, že nešel... a taky, že jste to vyřešili... ale mě se stále neukazuje. :-D
A propo, pokud jsem pochopila, řešili jste ten první obrázek, že nešel... a taky, že jste to vyřešili... ale mě se stále neukazuje. :-D
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
jestli je to test, tak se vzdávám a chci nejhorší známku xDDD
a k tomu obrázku, jakto? =D zastřel te mě prosím xDDD
a k tomu obrázku, jakto? =D zastřel te mě prosím xDDD
Eyuurin- Člen 6. Divize
Je to zapeklité... xD Já bych ten obrázek v nejhorším zkusila reupnout na jiný imagehosting, to by mohlo něco udělat. :-D
Sode- Kapitán 4. divize
hmmm.... to není špatný nápad xD teď jestli mě to nechá editnout nebo to budu muset dělat zase celý znova xD
Eyuurin- Člen 6. Divize
Už to vidím! Super, já věděla, že to pomůže! xD
Ty url pod obrázka bych neřešila, fakt jsou velký a radši si kliknu jednou na odkaz než překlikávat adresu právě z obrázku. :-D (Samozřejmě by šlo určitě i nějak magicky zmenšit ty obrázky, ale už tohle je úspěch si myslím. xD)
Ty url pod obrázka bych neřešila, fakt jsou velký a radši si kliknu jednou na odkaz než překlikávat adresu právě z obrázku. :-D (Samozřejmě by šlo určitě i nějak magicky zmenšit ty obrázky, ale už tohle je úspěch si myslím. xD)
Sode- Kapitán 4. divize
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: