Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Východní brána

+8
Ryuuka Hosentsu
Satoshi
Dawn de Diablo
Myamoto Usagi
Kawarasi
Kage
Shinichi
Miss_Atlantis
12 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

Východní brána - Stránka 2 Empty Re: Východní brána

Příspěvek pro Shinichi Thu Jan 26, 2012 4:37 pm

Sai Kazuma

Ten chlap je trochu, mimo se mi zdá. Možná je to tím co se stálo té holce. Co se jí vůbec stálo? Tohle vůbec nezmínil, pokud si pamatuju, ale já ho také zprvu neposlouchal, když jsme ho potkali. Seireitei už opravdu nebyla daleko a já si oddechl, že jsem nakonec vyrazil opravdu správným směrem, poněvadž by se mi opravdu v tuto chvíli nechtělo bloudit někde v lesích a kdoví kde ještě. Na cestě k východní bráně jsem byl pořád zticha. Teprve až poté co jsme prošli bránou a byli už v Seireitei jsem prohodil několik slov. Takže… mála chvilka ticha… Čtvrtá divize by měla být tímhle směrem, teda myslím…. Vydal jsem se dál na cestu, doufejme správným směrem. Ve čtvrté divizi budou mít určitě plno pacientu… Co po vás vůbec ti vědci chtěli, abyste vyřídili v Seireitei, Ishiyama-san?
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Jan 26, 2012 10:45 pm

Myamoto Usagi

Vraceli jsme se zpět do Seireitei, když jsme procházeli kolem stráží 11.divize u brány, tak jsem na ně kývla, protože mi docela pomohli, ale pak jsem před námi zahlédla povědomé červeno-bíle vlasy. Koho to Kazuma asi nese? Měl se svým kapitánem chytat uprchlé vězně, jestli si dobře pamatuji, že by to byl někdo z nich?.......Vypadá to, že jim ale spíše pomáhá, než že by je zatknul..........Kdo to asi je? Hlavně hnána svojí zvědavostí, jsem je rychle doběhla a koukla rovnou na Saie. Kazumo-san, kde je váš kapitán a co tady děláte? Neměli jste ted pochytat vězně, kteří uprchli z druhé divize? Možná už je všechny mají....

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Fri Jan 27, 2012 6:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Jan 27, 2012 12:40 pm

Sai Kazuma

Čekal jsem na odpověď Ishiyami-san když se tu najednou objeví kapitánka deváté divize a vychrlí na mě hned několik otázek za sebou. Zprvu jsem byl poněkud zaskočen, ale po jejím posledním slově, jsem se hned vzpamatoval a urychleně odpověděl… nemůžu přece nechat kapitánku čekat. Noo... Kapitán Hosentsu je dále na misí kterou vede… takový blonďák… Kyouhei-san myslím. A o chytání vězňů nic nevím. Kyouhei-san nás všechny naverboval do své mise na záchranu Soul Society. Na malou chvíli jsem se odmlčel, jelikož tolik toho nenapovídám ani za týden. Já se vrátil zpět do Seireitei, abych pomohl těmhle dvěma, které jsme potkali na cestě.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jan 27, 2012 6:23 pm

Myamoto Usagi

Chvilku jsem zarženě stála. Kyouhei........ten Kouhei pořádá misi?!? A není to vtip... Když mi to došlo v mém obličeji se objevilo velké překvapení. Ehm... Mise na záchranu Soul Society......kam to jako jdou?......A účasní se toho i kapitán Hosentsu? Pak jsem si vzpoměla na Ryuukův nápad všechny svolat na místo, kde byly trhliny nejaktivnější a už mě to tolik nepřekvapovalo. Dobře, nechci zdržovat, měli by jsme je rychle dovést do 4.divize, ale vy mi mezitím vysvětlete, co je to za misi, kdo se jí účasní a kam vlastně jdou. Pak jsem se podívala na neznáme shinigami. A vy jste kdo?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Jan 27, 2012 7:06 pm

Sai Kazuma

Kapitánka byla evidentně z toho, co jsem jí řekl poněkud zaražená a možná mi ani moc nevěřila. Nicméně chtěla vědět další informace a té misí a já jí nehodlal nic utajovat, jelikož k tomu nemám ani důvod. Teď mě tak napadá… proč já se té mise účastnil? Vydal jsem se dál na cestu do čtvrté divize a mezitím se snažil vzpomenout na všechny účastníky oné mise. No, kromě kapitána Hosentsu a Kyouheie tam je ještě pod-kapitán jedenácté divize a Natsuki… to je vše… Poté hned ještě dodám. Pořádně ani nevím jaký je cíl téhle mise, Kyouhei jen říkal, že chce zachránit svět nebo tak něco. Téměř stoprocentně však vím, že Kyouhei absolutně nevěděl zpočátku, kam jde a spoléhal jen na štěstí. Nicméně zrovna teď míří k nějaké skupince vědců, kteří řeší věcí ohledně těch divných událostí v Soul Society... Teda alespoň doufám, že tam míří, ale jestli je tomu opravdu tak, to ví jen tady on. Poukázal jsem na Ishiyamu-san. On je navedl směrem, kterým se mají vydat… No, od té doby s nimi nejsem. Toho mluvení jsem už měl opravdu dost a docela mě i překvapilo, kolik toho ze mě vylezlo, ale musel jsem sdělit nějaké informace. Když musím mluvit, tak prostě musím.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jan 27, 2012 7:24 pm

Myamoto Usagi

Pozorně jsem naslouchala. Je zvláštní slyšet ho tolik mluvit.... Napadlo mě, když jsem si vzpomněla, jak na naší společné misi v RW řekl sotva tři slova. A pak zmínil ty slova: vědce. Oni vědí, kde jsou ti vědci? Tenhle bordel kolem je vlastně jejich práce, takže by měli vedět, jak ty trhliny najednou také uzavřít, když je stvořili..........Navíc oni od Hiroshiho sami odešli.............tudíž by měli snad chtít pomoct Seireitei a célé Soul Society...........................................at je najdou. Děkuji za informace, Kazuma-san. Kdyby se podařilo najít vědce, kteří to způsobili, byla by větší pravděpodobnost, že to i zastavíme.... Odmlčela jsem se a podívala jsem se na toho neznámeho muže. Takže vy jste se s nimi potkal?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 27, 2012 10:57 pm

Ishiyama Iwao

Než stačil odpovědět Saiovi, zjevila se odněkud kapitánka, kterou neznal. Na jejích zádech poznal znak deváté divize a po obličeji mu přeběhl stín. Znamenalo to, že Masamune-taichou...?
"Já jsem Ishiyama Iwao, důstojník deváté divize. I když spíš bych měl říct někdejší důstojník... vidím, že se hodně změnilo." Na maličkou chvíli se odmlčel, ale hned pokračoval, byl to profesionál, žádná ufňukaná mánička. "Ano, setkal a poslal jsem za nimi zbytek lidí ze skupiny tady kolegy. Vím, že není moc času, ale nejprve prosím dopravme Hikari do nemocnice a ještě mi řekněte - Koi a Hiroshi z mé - naší - divize... jsou živí? Dostali se zpět do Seireitei??" Usagi mohlo začít svítat. Že by toto byl velitel mise a postrádaná členka, o kterých mluvila Koi po kterých chtěla jít pátrat? O Hiroshim jsi věděla, ale o ní, od té doby, co odešla, ne. Ale očividně je nenašla, našli se sami.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jan 27, 2012 11:24 pm

Myamoto Usagi

Podle jeho reakce bych řekla, že o smrti předchozího kapitána taky neví.....aspon nevěděl.......... Podívala jsem se na tu dívku, když zmínil její jméno, ale rychle jsem se obrátila zpět na něj, protože vyslovil další dvě jména, která jsem už dobře znala. Koi i Hiroshi už se vrátili zpět. Hiroshi je tady a je v...pořádku. Trochu jsem zaváhala nad posledním slovem, protože jeho hollow make-up se nedal nazvat slovem: zcela v pořádku. Ale o Koi ted toho moc nevím, na vlastní žádost byla vyslána před nedávnem na misi. Ishiyama-san, nejste náhodou velitel, co s nimi byl na hlídkové věži? Je to velice pravděpodobné, podle toho co mi Koi říkala...ale je lepší se zeptat, abych měla jistotu. Odpovědět mi můžete po cestě, měli by jsme vás opravdu oba odvést, co nejrychleji, do 4.divize. Koukla jsem na Saie a pak jsem vyrazila směrem do nemocnice.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Feb 09, 2012 9:39 pm

(pokračování ve 4. divizi)

--------------------------------------------------------------------------------------
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Feb 21, 2012 11:02 pm

Myamoto Usagi

K východní bráně jsme dorazili překvapivě rychle i když jsem se držela na uzdě, aby mi Iwao stačil. Jestli se s toho dostanem, musím Sakuře něco dát, tolik mi pomohla, když si to vzala na povel a já jsem mohla jít najít Yoriho........ Trochu jsem se oklepala, když jsem si vzpomněla, jak proti tomu davu málem vyvolal shikai. Jsem ráda, že jsem dorazila včas... Přestala jsem vzpomínat a rozhlédla jsem se. Ti dva byli přímo nepřehlédnutelní a tak jsem si to namířila rovnou k nim. Vy dva, půjde ted se mnou, mám jistý důležitý úkol a potřebuji vaši.....pomoc. Na hlídání sem dorazí někdo jiný, takže s tím si nemusítě dělat starosti. Jako by si s tim starosti dělali......Takže... Otočila jsem se na svého důstojníka. Ishiyama-san, ted nechám směr naší cesty na vás.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Feb 22, 2012 9:08 am

2 NPCzzzzzz

Přišli jsme ihned, jakmile Sakura-sama rozkázala a ještě jsme zastihli kapitánku Myamoto. Dobrý den, Myamoto-taichou. svorně jsme pozdravili. Sakura-sama nám sdělila, že pro nás máte zde nějaký úkol. řekl menší z dvojice, který vypadal, jako výše postavený v hierarchii, navíc i jeho brýle budily důležitost Jsme připraveni na vše, kapitánko! přitakal i větší, ale výrazně mladší NPC, pravděpodobně byl zaučován svým starším kolegou
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Feb 22, 2012 8:40 pm

Myamoto Usagi

Otočila jsem se na dva nově příchozí. Skvělé načasování. Ano, potřebuji, aby jste zde zůstali na hlídce. Byly by z toho zbytečné problémy, kdyby se do Seireitei ted dostaly neoprávněné osoby. V Rukongaii mohou být stále nepokoje a tak se mějte na pozoru. Podívala jsem se na členy 11.divize. Rychleji jim dejte vaši vysílačku, at můžeme vyrazit.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 22, 2012 9:09 pm

Strážní

"Jo, kapitáne! Jdeme s váma!" vyhrkl jeden, ale bylo vidět, že jsou z toho trochu zmatení. Ovšem kapitánské rozkazy jsou kapitánské rozkazy! Navíc se k nim připojili nějací dva z dvanácté divize, to zavánělo něčím divným! Strážní se po sobě dívali, ale přesto následovali.

Iwao

"Rozkaz, kapitáne!" řekl pevným hlasem a začal vést celou skupinku směrem od Seireitei, do lesů za Rukongai. Když budou spěchat, během dne bude ona věc v Seireitei. Nezbývalo než doufat, že to nebude příliš pozdě...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Feb 22, 2012 10:38 pm

2 NPCzzzzz
Rozkaz! unizově jsme vykřikli

NPCzzzz set

----------------------------------------------------------------------
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Feb 29, 2012 9:20 pm

Myamoto Usagi

Rukongeiem se nám podařilo projít bez problémů a to mě mile překvapilo. Možná už nepokoje skončili.....i když ti, co uprchli, mohli jednoduše ve výtržnictví pokračovat jinde......a je také pravděpodobné, že takových skupin mohlo být i víc..... Přemýšlela jsem a zároven jsem se snažila, aby jsem nijak nespomalovali. Skvěle, už jsem u východní brány...od tud by to mělo probýhat hladce.......snad....................zajmevé bude vidět, jak ten stroj vlastně funguje. I když měli by jsme něco vymyslet i pro případ, že by toto selhalo....nevim, čeho jsou ti vědci schopni, ale pravděpodobně by ten stroj situaci zhoršit němel, přestože pracovali s Hiroshim, pochybuji, že by chtěli zemřít.....znovu...... Jak jsme procházei bránou, zkontrolovala jsem dvojici, kterou sem poslala Sakura, jestli jsou na místě. Ted rovnou do 12.divize. Řekla jsem pro jistotu naší skupině.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 29, 2012 9:40 pm

Kyouhei

"Konečně... doma!" vysípal ze sebe a potom... padl na ústa. Už nemohl ani o krok dál, cesta ho zcela vyčerpala, hlavně jeho krutý boj s trním, který byl skoro horší než kdyby se postavil armádě... tak to aspoň hodlal později vyprávět. Teď ale o ničem takovém nepřemýšlel. Byl úplně na šrot a jediné, co chtěl, bylo odplazit se domů.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Feb 29, 2012 10:11 pm

Ryuuka Hosentsu

Přes Rukongai jsme došli kupodivu bez nějakého napadení, asi by si každý procházející měl brát na záda stokilovou zátěž, pak ho možná nechají, ale stejně to bylo určitě tím doprovodem! Došli jsme až k východní bráně a Kyouhei padl za vlast. "Heh, ten chlapík do toho dal všechno." Pomyslel jsem si a zhluboka se nadechl. "Dvanáctá divize jo? No tak pohněme, tohle měla být mise na záchranu Seireitei!" Okřikl jsem skupinu, přičemž jsem se zasmál. "Yosh jdeme na to." Pronesl jsem k nim a ještě dodal. "Ikuze!" Pak jsem zvedl ten přístroj tak, abych to jistil ve všech stranách a mohl to nést sám. Hned poté jsem si klekl a snažil se o co největší odraz. S odrazem jsem proletěl branou, no a letěl jsem rychlostí přímo do dvanáctky. Bylo mi jedno, jak to bylo těžké, tohle byla výzva, nebo možná nebyla, každopádně jsem chtěl mít ty trhliny rychle za sebou.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Mar 01, 2012 1:22 pm

Myamoto Usagi

Kapitán 11.divze náhle zmizel i s tím přístrojem směrem ke dvanácté divizi. Otočila jsem se zbylé členy skupiny. Vemte raději Kyouhei do čtvrté divize. Ukázala jsem na dva ex-hlídače, kteří pomáhali s nošením grillu. Makato-san vy rychle dovedtě vědce do dvanáctky, já zkusim dohonit vašeho kapitána, kdyby měl po cestě nějaké potíže. Rozdala jsem rozkazy a shunpem jsem se vydala za Ryuukou.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Thu Mar 01, 2012 5:16 pm

Shizuro

Kapitán si chtěl opět dokázat, jak je silný. Takže opět vše vzal sám. Ale papírování se nevyhne. řekl jsem si pro sebe a ušklíbl jsem se. Ano Kapitánko. odvětil jsem na rozkaz kapitánky Myamoto a otočil jsem se na vědce. Tak vyrazíme? řekl jsem vědcům a pomalu vyrazil jsem směrem k 12. divizi. Konečně skončí ty to problémy a budu moct naplno trénovat. Potřebuji zesílit. Na ochranu dotyčných osob. To mi připomíná jestli jsou vůbec v pořádku? Musím se potom podívat do rukongaie. zadumal jsem při cestě do 12. divize.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 01, 2012 9:26 pm

Vědci

byli naprosto zelení strachy. Ten přístroj byl opravdu dost těžký a velký. Ano, kapitánův entuziasmus byl určitě chvályhodný, ale při té váze a tvaru tak trochu hrozilo, že se přístroj tím zrychlením rozpadne, rozpůlí, zničí... Nezbývalo jim než se modlit, protože to bylo asi tak vše, co s tím mohli dělat.
"Dobrá... jdeme..." pípnul jen jeden z nich a pak všichni zaraženě jako vláček následovali Shizura.

Strážní

chvíli viseli na grilu, než si všimli, že už se jejich nohy nedotýkají země a že jsou vlečeni kapitánem jedenácté divize. Tak se potom pustili.
"Ano kapitánko!" zahuhlali naráz, popadli Kyouheie a nesli ho hned do 4. divize. Už se jim z toho všeho nějak motala hlava, ale Kyouheie znali, byl to jejich starý kámoš a kolega při různých pitkách všeho druhu, takže mu rádi pomohli.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Mar 09, 2016 1:10 pm

Tomisura Raiden
>>> 8. divize

Raiden se objevil během chvilky u východní brány. No, chvilky, jo, nějakou dobu mu to trvalo než sebral nějakou čutoru a přivázal si jí k obi. Popravdě, doufal, že tu jeho členky budou dřív než on, protože takhle bylo možné, že všechno vypije ještě předtím než vůbec začnou. Takže se jen opřel o zídku nějakého toho baráčku a čekal než dorazí lištička a Aoi.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Mar 12, 2016 11:07 pm

Taidana Eris

>>>8. divize
Jelikož odešla jako druhá tak také dorazila jako druhá, jak neočekávané. Kapitán už se opíral o nějakou zeď poblíž a vypadalo to jako by se měl brzy unudit k smrti. Což přimělo Eris zívnout a pořádně se protáhnout. Uh, bylo by to lepší kdybych z toho spánku ve 4. divizi něco měla... zastěžovala si své obnovené společnosti. I když ho to nejspíše vůbec nezajímalo. A Amaterasu ji zrovna nějak na to rozloučení neodpověděla, vážně skvělí začátek téhle mise která nejspíše potrvá věčnost.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 292
Datum registrace : 07. 03. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sacchan Tue Mar 15, 2016 4:34 pm

Mayuri Aoi

>>> 8, divize
Zdálo se, že dorazila jako poslední když v dáli zahlédla zbytek svého tříčlenného týmu. Na to jak tahle mise měla být důležitá vypadali poměrně bezstarostně. Aoi zabralo několik sekund než k nim doběhla a na znamení omluvi se jim uklonila. O..omlouvám se, že jsem pozdě! Vyhrkla ze sebe a opět se narovnala s lehce nervózním výrazem na tváři, zírající na kapitána který vypadal, jako by chtěl vyrazit již nějakou dobu zpátky.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 26. 02. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Mar 23, 2016 4:06 pm

Tomisura Raiden

"Taky jsem si zrovna moc neodpočinul. Raději bych se někde válel a pozoroval mraky," postěžoval si nazpátek kapitán. Aspoň nějakou společnou mluvu by ti dva mohli naleznout, když tak šíleně odmítala chlapy. "Tak snad až to dokončíme," povzdechl si a zahleděl se na Aoi, která se k nim už hrnula.
"V pořádku, hlavní je, že jsi nás našla. Seireitei umí být spletité," usmál se na nejnovější členku. "Navíc, bylo to ukryté věčnost, tak to ještě pár minut počká," mrkl na ní a protáhl si trochu záda. Tady to bude muset potahat na vyšší reiatsu. "Takže, východní směr nás vítá! Snad nám přinese něco dobrého!" zahájil misi a už jen PP ví, kam mají jít.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Tue Mar 29, 2016 11:04 am

Taidana Eris

Hum, hum! Potvrdila mu liška mezitím co několikrát silně zakývala s odhodláním pozorovat mraky mezitím co leží na příjemné trávě. Už teď by připadá jako bychom tu čekali celé týdny, ugh. Uhodila ještě jistou poznámku a taktéž se mírně protáhla. Pohlédla směrem na východ, ven ze Seireitei a povzdechla si. Pokud to bylo ukryto tak dlouho tak to znamená, že tahle mise jen tak neskončí, co? Vydala ze sebe v poměrně zoufalém tónu a začala se mentálně připravovat. Kéž by tyhle mise nebyly tak dlouhé...
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 292
Datum registrace : 07. 03. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

- Similar topics