Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Východní brána

+8
Rei
OuYee
Sode
Raiden
Maršál Křída
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
12 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Východní brána - Stránka 3 Empty Re: Východní brána

Příspěvek pro dead wind Mon Apr 11, 2011 6:23 pm

Izanagi

Shinigami začali ustupovat, aby mu vytvořili prostor. Pomalým krokem se blížil k první řadě zástupu, který očekával rozkazy. Už tu dokonce byli nějací kapitáni, moc dobře cítil zmatené reiatsu Yoshira, který byl někde poblíž. Izanagi byl však na koni, tohle byla totiž přesně ta chvíle, kdy lidé mají strach a to přesně byla to, proč byl tehdy zvolen kapitánem. Jeho meč, který se opíral o rameno zářil zvláštním leskem, který říkal, že mnoho nepřátel dnes právě jeho ostřím padne. Postavil se před zmatený dav, aby pohlédl na on bandu zbabělců. Okolo sebe měl několik důstojníků první divize, kteří přišli s ním rovnou od vrchní kapitánky. Z jeho nitra se ozval velmi hlasitý hlas. "Seřadit do divizních formacích! Dělejte chásko! Vrchní kapitánka bbrzy dorazí!"
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Mon Apr 11, 2011 8:14 pm

Hitsuto

Doběhl jsem k východní bráně co nejrychleji jsem mohl a hned jsem začal očima rentgenovat okolí jestli uvidím Suki, po chvíli hledání jsem jí uviděl a hned jsem se vydal za ní "Á tady jste Suki-fukutaicho" řekl jsem s vážným výrazem který je u mě neobvyklý "Jsem rád že jste dorazila, chtěl jsem vám jenom popřát hodně štestí " pousmál jsem se "Doufám že po týhle bitvě se mnou půjdete aspoň na skleničku když jste minule odešla tak brzo" řekl jsem co nejformálněji mi to šlo ale i tak se mi na koutách úst oběvoval úsměv "Tak zatím" zamával jsem a vydal jsem se ke svojí divizi.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 11, 2011 9:04 pm

Zatímco Izanagi se ujal té praktické části velení, Yoshiro si vzal na starost proslov ke všem shromážděným shinigami. Když se seřadili, konečně přišel rozkaz zahájit útok. Vrchní kapitánka tu ještě nebyla, ale to na věci nic neměnilo. Instrukce byli jasné - vyrazit na cestu v pláním na východě40 km odtud, kde podle všeho byli nepřátelé, a nepustit je odtamtud živé.

Prosím pokračujte v tématu Východní pláně (kde si také můžete přečíst proslov Ruyichiho-taichou :-)).
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down