Ichiro Gojo, člen 2. divize
5 posters
Strana 1 z 1
Ichiro Gojo, člen 2. divize
Gojo Ichiro
Člen 2. divize
Vzhled: Ichiro se již od pohledu jeví jako floutek. Má krátce střižené vlasy, na nichž obvykle nosí sůj oblíbený klobou kasa, jenž si popsal různými znaky, které jej údajně ochrání před hollow. Uniformu nosí schovanou pod žlutozeleným pláštěm. Pod levým okem má jizvu ve tvaru pentagramu.
Povaha: Ichiro je flegmatik. Někdy až moc velký. Rád se napije dobrého saké a ženskou společností také nepohrdne. Nejčastěji ho najdete, jak odpočívá někde pod stromem a popíjí ze své, jak s oblibou říká, speciální láhve, v níž přechovává vlastní pálenku. Svým zjevem může budit dojem extravagantního jedince, což sám kategoricky odmítá.
Historie: Ichiro se narodil do rodiny alkoholíků, z čehož si asi něco odnesl do dnešních dob. Vůně, ba dokonce ani chuť, alkoholu mu nebyla cizí již od mala. Celé dětství se jen poflakoval kolem rodného domu a snažil se ve svých myšlenkách utéct od hádek svých rodičů.
Časem z Ichira vyrostl statný mladý muž. Ichiro nebyl žádný svatoušek, jelikož nakupoval ze zásady za "pět prstů". To se mu vymstilo, když ho načapal majitel obchodu se zeleninou. Sám byl členem místního podsvětí, takže to nechtěl nechat jen tak. Několikrát se mu povedl pronásledovatelům utéct, ale nemohl utíkat navždy. Buď zemře nebo vyhraje. Nevyšlo mu ani jedno, ani druhé. Útočníci jej surově ztloukli a pod levé oko mu vyřízli znak pentagramu. Proč? To sám Ichiro nikdy nezjistil.
Po této příhodě se Ichigo začal nad svým životem zamýšlet. Proč krást? Proč ubližovat ostatním? Proč je spíše nechránit? Rozhodl se tedy pro Akademii shinigami.
Po nástupu na Akademii začal Ichiro pilně trénovat s mečem. Patřil mezi nejlepší ve své třídě. Ovšem když došlo na lámání chleba, Ichiro neprošel. Se svou Zanpakuto patřil k totální špičce, ale v ostatních dovednostech silně pokulhával. Proto zkoušku nesplnil.
Po několika letech tréninku opět stojí před "zkouškou z dospělosti".
Schopnosti:
Souhra se zanpakuto - 10
Obrané kido - 3
Útočné kido - 4
Shunpo - 8
Léčení -0
Léta tréninku se vyplatila a Ichiro ovládá svou zbraň perfektně. Ovšem na úkor Kido, na které nikdy neměl talent. Shunpo ovládá také velmi dobře, i když i zde má nějaké mezery.
Zanpakuto:
Jméno: Sangaryuu
Vzhled:
Shikai: Pro přeměnu v shikai používá Ichiro formuli : Bodni, Sangaryuu. Po přeměně vypadá jeho zanpakuto jako trojzubec se stříbrnou rukojetí.
Schopnosti:
Tlaková vlna Jakmile Ichiro do protivníka zabodne Sangaryuu, používá nejčastěji tento útok, jenž z hrotů vypustí stlačený vzduch, čímž vpodstatě protivníkovi roztrhá orgány. Tento útok může Ichiro použít jednou, poté se musí zanpakuto vrátit zpět do své neuvolněné formy.
Střela očisty Tento útok z každého hrotu vystřelí koncentrované Ichirovo reiatsu, jenž má oranžovočervenou barvu.
Naposledy upravil Ichiro Gojo dne Tue Dec 21, 2010 4:55 pm, celkově upraveno 5 krát
Ichiro Gojo- Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30
Re: Ichiro Gojo, člen 2. divize
Tenhle charakter se mi docela líbí :-). Kyōraku forever co? :-D
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Samozřejmě, ale nechtěl jsem ho jen tak zkopírovat, což, jak se teď na to dívám, jsem přesně udělal
Mě se velice líbí historie =) Jako sice je trochu nelogické, že by jsi rozbil strom, kamaráda to probodlo, když udělal zkoušky shinigami a ty, který jsi je neudělal jsi získal jenom tržnou ránu =) Jako ano mohlo to být štěstí, ale jakožto shinigami mohl ten kamarád rozhodně uskočit
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Měl by sis vybrat nějakou divizi
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Juhů díky moc.
No jen k té historii. Ona to byla spíše náhoda, že ten strom "vybuchl". Jak jsem psal Ichiro Kido moc neovládá, takže takovéto to "štěstí začátečníka". A proč neuskočil kamarád? Víte, že nad tím jsem ani nepřemýšlel?
Pěkne dlouho jsem se rozhodoval, jestli sem napsat. Naopak postava byla vytvořena na "koleně".
Divize si tedy pořádně prostuduji a uvidím, která se mi bude nejvíc líbit, a snad to výjde.
No jen k té historii. Ona to byla spíše náhoda, že ten strom "vybuchl". Jak jsem psal Ichiro Kido moc neovládá, takže takovéto to "štěstí začátečníka". A proč neuskočil kamarád? Víte, že nad tím jsem ani nepřemýšlel?
Pěkne dlouho jsem se rozhodoval, jestli sem napsat. Naopak postava byla vytvořena na "koleně".
Divize si tedy pořádně prostuduji a uvidím, která se mi bude nejvíc líbit, a snad to výjde.
sakké -> sake
Proč ho na Akademii poslal prodavač korálků? :-D To, na co tak často potřeboval korálky, radši nechci vědět :-D A jaktože, když celou Akademii se nedokázal naučit kidou, mu to najednou za pár hodin šlo velice dobře? No, nad tím přítelem propíchnutým větví by ses asi taky zamyslet měl, i když shit happens, no... :-D Mimochodem, nešlo by prosím změnit jméno zanpakutou? Je to přepis angličtiny do japonštiny, to už je snad lepší i čeština, ne? :-) Jinak, tu explozi může použít jenom jednou?
Proč ho na Akademii poslal prodavač korálků? :-D To, na co tak často potřeboval korálky, radši nechci vědět :-D A jaktože, když celou Akademii se nedokázal naučit kidou, mu to najednou za pár hodin šlo velice dobře? No, nad tím přítelem propíchnutým větví by ses asi taky zamyslet měl, i když shit happens, no... :-D Mimochodem, nešlo by prosím změnit jméno zanpakutou? Je to přepis angličtiny do japonštiny, to už je snad lepší i čeština, ne? :-) Jinak, tu explozi může použít jenom jednou?
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Tak to se omlouvám, japonsky umím jen pár slovíček a google tedy opět zklamal. Jak jsem říkal, šlo jen o "štěstí začátečníka". Navíc postava byla opravdu vytvořena narychlo, proto tedy prosím o strpení a až budu mít čas, tak to upravím co to jen půjde.
Tak tedy doupraveno. Pokud by se našel někdo, kdo by byl tak ochotný a názvy mi přeložil do japonštiny (ať to mezi ostatními nezní tak špatně), byl bych moc rád.
Super! Moc pěkné :-) Jinak ohledně té japonštiny, já osobně bych si takovýhle zanpakutou pojmenovala asi Sanjikon nebo Sangaryuu. Až tedy tě přijme nějaká divize, schválím :-)
Schváleno
Similar topics
» Ichiro Kensei - 2. divize